Belangrijkste kenmerken

“Een bewegend kind heeft plezier en bouwt aan zijn/haar toekomst!”

Waar staan we voor?

Bewegen is voor kinderen enorm belangrijk. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen motorisch, maar leren ook veel sociale vaardigheden tijdens de beweeg– en spelactiviteiten. Op onze Sport BSO staat dan ook sport en spel elke dag centraal!

Hoe ziet een middag eruit?

• Kinderen komen uit school/worden opgehaald en gaan naar de Sport BSO
  • We starten gezamenlijk met wat eten en drinken; wie zijn er allemaal en er kan gekozen worden door de kinderen welke         activiteit ze samen willen gaan doen
  • De sport– en spelactiviteiten worden uitgevoerd (afhankelijk van de leeftijden en de wens van de kinderen bieden we  sport– en spelactiviteiten aan. Deze worden gezamenlijk uitgevoerd.  Dit kunnen de pedagogisch medewerkers zelf aanbieden en het zal ook voorkomen dat er workshops gegeven worden door diverse sportverenigingen uit de omgeving)
  • Een gezonde snack en samen wat drinken
  • Afsluiten van de dag/vrij spelen/ophaalmoment

Wat zijn de kosten en de openingstijden?

De Sport BSO is in eerste instantie alleen in de schoolweken geopend (40 weken contract) op maandag t/m donderdag. Mocht u vakantieopvang nodig hebben dan is dit mogelijk op de locatie van BSO SPRENG!

De kosten zijn €7,40 per uur. Afname gebeurt in een blok van 14.00 tot 18.00